Betingelser

Betingelser

Bestilling/Aftalens indgåelse.
Bestilling foregår online på Anholt-booking.dk og bekræftes på skærmen og pr. e-mail til kunden.Anholt Turist har ret til at afvise en bestilling i tilfælde af indtastningsfejl eller systemfejl. Herefter hæfter kunden for bestillingen og bekræfter samtidig de generelle betingelser, der gælder for det købte ophold. De i bestillingen angivne informationer er den del af aftalen i og bør derfor læses nøje ignnem inden betaling foretages.

Rejsens pris.
Særlige ønsker skal fremsendes til Anholt Turist pr. mail eller aftales pr. telefon. Der må aldrig, uden skriftlig aftale med Anholt Turist, bo flere personer i ferieboligen end angivet ved bestillingen. Betaling. Hele opholdet betales online via en sikker forbindelse ved bestillingen. Der er ikke inkluderet nogen afbestillingsforsikring, hvorfor kunden hæfter for bestillingen.
Nøgle.
Nøglen afhentes på Anholt Turist, Gennem Landet 94, fra kl. 15.30 og afleveres samme sted senest kl. 10.00. Ved udlevering af nøglen betales et depositum på kr. 500,- , som returneres efter Anholt Turist kontrol tjek ved afrejse. El og brænde. Afregnes ved afrejse, i de sommerhuse, hvor der skal betales for dette. El koster kr. 2,50/kwh og brænde med kr. 30,-/døgn,. I perioden 25. juni til 13. august kan feriehusene kun lejes fra lørdag til lørdag. Sengetøj. Medbring sengelinned, håndklæder, viskestykker, gulvklude & karklude. Sengetøj og hånderklæder kan lejes på www.anholtkro.dk Rengøring foretages af lejer inden afrejse. Anholt færgen. Husk at tjekke Anholt Færgens sejlplan, da den ikke sejler hverdag uden for sæsonen på www.anholtfergen.dk Klager Klager over den lejede bolig skal meddeles til Anholt Turist med det samme, så disse kan afhjælpes. Kan det ikke lade sig gøre, skal eventuel tilbagebetaling eller deltilbagebetaling af lejen aftales inden afrejsen. Klager, der meddeles efter afrejsen kan ikke behandles.